Toestellen
10 juli 2015 - Ron Smeets

Nieuwe iPhone commercial deelt een sneer uit aan Android

Apple heeft in de VS twee nieuwe iPhone commercials gemaakt. In een van de twee wordt een duidelijk sneer naar Android uitgedeeld. Het Google OS wordt weliswaar niet bij naam genoemd, maar de opmerking dat Apple, in tegenstelling tot de meerste andere fabrikanten, zowel de hard- als de software ontwikkelt waardoor hun smartphone een perfect samenwerkend geheel is, laat weinig ruimte voor speculatie. Kijk zelf maar.

https://youtu.be/wl3PlrPq8sw

In de tweede commercial roept Apple dat 99% van alle iPhone gebruikers van hun toestel 'houden', Tja, dat zullen meer fabrikanten zeggen en het is natuurlijk ook zo dat de meeste smartphone eigenaren niet snel zullen toegeven dat ze hun dure toestel eigenlijk een miskoop vinden. Van de andere kant hebben diverse enquêtes onder smartphone eigenaren al uitgewezen dat Samsung gebruikers blijer zijn met hun toestel dan iPhone eigenaren.

https://youtu.be/3JnWCSyXLC8

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.