Entertainment
25 oktober 2015 - Ron Smeets

Nieuwe iPhone 6S commercials met de camera's en Siri in de hoofdrollen Acteur Jamie Foxx prijst de Apple smartphone dit keer aan

Apple adverteert niet heel erg vaak en veel. Dat laten ze doorgaans over aan de providers en het mond tot mond circuit. Bovendien drijft het merk al vele jaren op de hype die er omheen gecreëerd is. Maar, een paar keer per jaar komen er wel degelijk enkele commercials uit de krochten van het kantoor in Cupertino gekropen ;)

Hieronder staan de drie meest recente video's ter promotie van de iPhone 6S (Plus). Daarbij wordt de nadruk vooral gelegd op de kwaliteit van de camera's en het gemak van Siri. Om de boodschap wat extra kracht bij te zetten is acteur Jamie Foxx en gestrikt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.