Geruchten
01 mei 2014 - Ron Smeets

Nieuwe iPhone 6 mockups duiken op

Korrels zout en de nodige slagen om armen. Dat heb je zeker nodig als er weer eens nieuwe iPhone foto's, prototypes of 'verloren dummys' opduiken ;-)

Vannacht en gisteren zijn weer enkele foto's van wat mogelijk de iPhone 6 zou kunnen zijn opgedoken. De eerste drie kiekjes laten niet veel meer zien dan een groot zwart vlak in voor-, achter- en zij aanzicht. De camera uitsparing aan de achterzijde zit zelfs nog dicht. De vierde foto, an Italiaanse komaf, heeft al wat meer 'iPhone kenmerken'. 

Of ze echt zijn? Dat is met geen mogelijkheid te zeggen. Oordeel zelf maar. Eerst de Italiaanse mockup en daaronder de drie afbeeldingen die van een Franse bron afkomstig waren.

iPHone-6-Dummy-a iPHone-6-Dummy-b iPHone-6-Dummy-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.