Geruchten
11 maart 2011 - Ron Smeets

Nieuwe iPhone 5 ontwerp tekeningen gespot

Ja hoor, het was alweer een paar dagen geleden en dus hoog tijd voor een nieuw iPhone 5 gerucht ;-) Na het 'uitlekken' van vermeende tekeningen en een dito frontje zijn nu weer een aantal nieuwe ontwerp tekeningen van de iPhone 5 gespot, althans zo luiden de (Chinese) geruchten.

De kans dat ook dit weer (fake) Photoshop werkjes zijn is natuurlijk veel groter dan dat we hier naar de echte iPhone 5 tekeningen zitten te kijken.

Hoe dan ook, het getekende toestel uit de nieuwste geruchten heeft een groter display maar lijkt verder veel op de huidige iPhone 4. De uitgelekte tekeningen van vandaag zouden bedoeld zijn voor de makers en ontwerpers van hoesjes. Tsja, we zullen zien.

iPhone-5-tekening-1103-b iPhone-5-tekening-1103-c iPhone-5-tekening-1103-d iPhone-5-tekening-1103-e iPhone-5-tekening-1103-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.