Geruchten
14 april 2010 - Ron Smeets

Nieuwe iPhone (4G) onthulling op 22 Juni?

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de volgende generatie van de iPhone, ook wel iPhone 4G genoemd in het geruchtencircuit, op 22 Juni officieel gepresenteerd.

Aanleiding voor deze speculaties is het feit dat Apple voor die dag hetzelfde conference center gereserveerd heeft waar ook de iPhone 2G, 3G en 3GS onthuld zijn. Natuurlijk is er nog geen enkel officieel bericht uit het Apple kamp waaruit zou kunnen blijken of dit gerucht enige kern van waarheid bevat.

Maar goed, de kans dat Apple de volgende generatie van de iPhone ergens in de maand Juni officieel zal presenteren is wel heel erg groot. De gadget fabrikant heeft doorgaans namelijk een vast programma van aankondigen dat jaarlijks uitgerold wordt. De iPhone in Juni is daar een van. Behoudens dan tijdens de introductie van de allereerste iPhone. Die vond namelijk al in Januari van 2007 plaats. We zullen zien. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.