Tablets
24 oktober 2014 - Ron Smeets

Nieuwe iPad's worden op 16 oktober gepresenteerd Geen verrassingen; gewoon weer in oktober

Apple heeft vanmiddag de eerste uitnodigingen verstuurd voor het volgende event. Op 16 oktober zal de fabrikant naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe generatie iPad's presenteren. Precies een jaar na de onthulling van de iPad Air en iPad Mini met Retina scherm.

Natuurlijk laat Apple nog niets los over wat er op 16 oktober gaat gebeuren, maar je hoeft geen bolleboos te zijn om te bedenken dat het bijna niets anders kan zijn dan een event voor de nieuwe iPad Air 2 en de derde generatie iPad Mini. 

Mogelijk dat tijdens dezelfde presentatie ook enkele nieuwe Mac's onthuld worden. Op de uitnodiging staat 'Het is veel te lang geleden'. Dat zou kunnen duiden op een product dat terug komt, of al heel lang niet meer geupdate is. Als ik mag kiezen, dan hoop ik op een terugkeer van de 17 inch MacBook Pro ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.