Geruchten
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Nieuwe iPad's met specs heel even te zien op Apple site Apple lekt zelf de nieuwe tablets die morgen gepresenteerd worden

Morgen is de officiële presentatie van Apple. Dat daar, onder anderen, de nieuwe iPad's onthuld zullen worden was, afgaand op de vele geruchten, eigenlijk geen nieuws meer, maar vanavond heeft Apple het zelf maar even gelekt.

Op de iBooks pagina van iTunes van de fabrikant was heel even een pagina te zien waarop de iPad Mini 3 en de iPad Air 2 vermeld stonden, compleet met afbeeldingen en enkele specs. Opvallend is ook de vermelding van iOS 8.1 als besturingssysteem.

Aan de afbeeldingen zelf is zo op het eerste gezicht weinig verrassends, qua design, te zien. De veelbesproken Touch ID button (vingerafdruk scanner) lijkt bij deze ook een zekerheid. Die wordt namelijk bij beide nieuwe iPad's vermeld. De betreffende pagina staat overigens nog steeds online, maar de afbeeldingen van de nieuwe iPad's zijn inmiddels vervangen door die van de 'oude'. Natuurlijk zijn de screenshot's van Apple's 'foutje' wel bewaard gebleven. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.