Geruchten
04 februari 2007 - Ron Smeets

Nieuwe instapmodellen van Sony Ericsson

Waar de halve mobiele wereld natuurlijk met spanning wacht op de officiele aankondiging van de W880i (Ai), hopelijk volgende week in Barcelona), komt Sony Ericsson eerst nog, zo melden de geruchten, met twee nieuwe instapmodellen op de proppen.

De J110i en J120i zouden de beoogde vervangers van de J100 moeten worden. Nog steeds twee instapmodellen, maar wel met wat extra functies zoals een FM Tuner, groter display en slankere vormgeving.

Via: MobileWhackGerelateerde links:
Samsung C140 kost nog geen 50 Euro
Nieuwe foto's van de Sony Ericsson W200i opgedoken
Gekleurde instapmodellen van Motorola
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.