Geruchten
03 november 2010 - Ron Smeets

Nieuwe INQ Social Media Android Phone van Facebook op komst?

Dit weekend werd al bekend dat Facebook voor vanavond (lokale tijd in Californië) een mobiele event gepland heeft staan. Natuurlijk wordt er stevig gespeculeerd wat Facebook daar zal presenteren. Wellicht Facebook Mobile? (afgekeken van Hyves ;-))

Over enkele uren zal het duidelijk zijn. Intussen gaat ook al een tijdje het gerucht rond dat er een nieuwe Social Media Phone met het Android OS onthuld gaat worden, als onderdeel van de samenwerking tussen INQ en Facebook. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.