Geruchten
26 oktober 2006 - Ron Smeets

Nieuwe i-Mate Smartphone, de K-Jar

Er is nog niet echt veel over bekend, maar dit zou de nieuwste i-Mate Smartphone moeten worden, de K-Jar.

Veel meer dan enkele specs en deze foto is nog niet bekend. Wat bij de specs opvalt is dat de K-Jar blijkbaar geen 3G ondersteuning heeft, althans het wordt in de geruchten niet vermeld. Er wordt wel specifiek gesproken over GSM/GPRS netwerken.

Wat ie wel heeft: een 2.8inch QVGA display, WiFi, Bluetooth en een Texas Instruments OMAP750 processor waarvan de kloksnelheid ook niet wordt vermeld.

Als je het toestel open klapt, dan zie je een volwaardig QWERTY toetsenbord. Het display kan ook nog draaien, zoals op de foto te zien is.Gerelateerde links:
HTC Omni als opvolger voor de Universal
Top 10 PDA's en GSM's voor Februari
Unlocker voor HTC Wizard beschikbaar
De best verkochte mobieltjes van 2005
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.