Nieuws
26 oktober 2016 - Ron Smeets

Nieuwe Huawei Mate 9 teaser legt focus op de camera De Chinese phablet ziet 3 november in München het daglicht

Het duurt nog iets meer dan een week voordat Huawei haar nieuwste vlaggenschip in München gaat onthullen. Dat wordt met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de Mate 9 en mogelijk ook de Mate 9 Pro met een 'edge'-achtig design.

Vandaag dook online een nieuwe teaser afbeelding op waarbij de nadruk vooral ligt op de camera(s) van de nieuwe Huawei. De verwachting is, en dat bleek ook al uit eerder gelekte afbeeldingen, dat het toestel, net als de P9, een dual Leica camera heeft met 4 x optische zoom. Op de afbeelding hieronder worden, in het Chinees, hints gegeven die naar de kwaliteit en functies van die camera wijzen. Bovendien is een fotograaf met een professionele camera te zien.

Verder wordt nog weinig van het toestel, of de toestellen, prijs gegeven. Eerdere geruchten spraken onder anderen over een prijskaartje van tegen de 1200 euro voor het Pro model. Afwachten maar.

En er is ook nog een Duitse tweet waarin de lanceerdatum en het tijdstip nogmaals bevestigd worden; 3 november, 14u00 in München. Voor wie nog mocht twijfelen ;) Ik ben er zelf trouwens ook bij in het zuiden van Duitsland, maar dit ter zijde.

https://twitter.com/HaseDer/status/791147476745129985

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.