Nieuws
18 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Huawei IFA teaser heeft een vingerafdruk (scanner?)

Huawei heeft (nieuwe) uitnodigingen gestuurd voor haar persevent tijdens de IFA. Daarop is het silhouet van een smartphone (of phablet) te zien die daar ongetwijfeld aangekondigd gaat worden.

Eerdere berichten speculeerden al over de Ascend Mate 7 of de Ascend D7; in ieder geval iets met een '7' zoals op de eerdere teaser al te zien was (foto hiernaast).

Opvallend detail op de uitnodiging (zie afbeelding hieronder) is de aanwezigheid van een vingerafdruk. Dat suggereert dat de nieuwe Huawei voorzien zal zijn van een vingerafdruk scanner om he ttoestel te unlocken en/of te beveiligen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.