Toestellen
26 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Huawei Ascend Mate 7 teaser video

Huawei heeft een nieuwe teaser video voor de Ascend Mate 7 die volgende week in Berlijn onthuld wordt gepubliceerd. De titel '7 Mates For 7 Dreamers' laat weinig ruimte meer voor een andere toestelnaam.

In de video zijn delen van het toestel enkele keren te zien, zonder dat echte details prijsgegeven worden. Hetzelfde geldt voor de specs en ander informatie. 

Dat wil de Chinese fabrikant natuurlijk pas op de IFA presenteren, ondanks alle geruchten over de octacore Kirin processor, het 6 inch full HD scherm, de vingerafdruk scanner en dergelijke die eerder al uitlekten. De video en een screenshot van het toestel:

http://www.youtube.com/watch?v=KJq0DNUDsb8

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.