Geruchten
24 maart 2014 - Ron Smeets

Nieuwe HTC One mogelijk 25 maart al te koop (in de VS)

Morgen ben ook ik in Londen voor de presentatie van de nieuwe HTC One. Wanneer het toestel hier in de winkels verschijnt is nog niet exact bekend. Enkele weken geleden werd al gespeculeerd dat het toestel gelijktijdig met de Samsung Galaxy S5, 11 april dus, in de winkels zou liggen.

Nu gaan geruchten dat HTC de nieuwe One in de VS mogelijk al op de dag van de lancering gaat verkopen. Dat valt af te leiden uit een foto (zie hieronder) van Verizon waarop het toestel te zien is. Op de cover staat de 25 maart, 13u (Eastern Time) vermeld. Dat is niet het moment waarop het toestel in Londen onthuld wordt maar een uurtje of twee later.

Op zich slim dat HTC overweegt om de nieuwe One een paar weken vóór de nieuwe Samsung in de winkels te leggen. Vorig jaar had HTC nogal wat problemen waardoor de de eerste One pas veel later dan gepland beschikbaar kwam. Dat deed de verkoopcijfers toen geen goed. Laten we hopen dat de Amerikaanse lanceerdatum niet al te ver van die in Nederland gaat afwijken, toch?

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.