Geruchten
12 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuwe HTC One Max wordt een high end phablet

Vorig jaar presenteerde HTC de One Max, een phablet variant van de One, medio oktober. Helas bleek dat een mid range toestel te zijn. Een groot succes is dat niet geworden.

Dit jaar zou HTC van plan zijn de nieuwe One (M8) Max te voorzien van veel betere specs. Zo luiden althans de meest recente geruchten uit Azië. Gesproken wordt onder andere over een Snapdragon 805 processor en een 5.5 inch (en mogelijk nog groter) QHD display.

Enkele maanden geleden doken deze specs al op in een gerucht over de HTC One (M8) Prime. Nu wordt aangenomen dat dát gerucht dus ook al de nieuwe HTC One (M8) Max betrof. Afbeeldingen van de nieuwe One Max zijn er nog niet. De One (M8) Prime dook wel al enkele keren op, maar met verschillende designs.

htc-one-m8-prime-cam-rumor1 HTC-One-M8-Prime-Rumor

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.