Nieuws
24 februari 2015 - Ron Smeets

Nieuwe HTC One (M9) heeft 'grotere' Boomsound speakers Teaser video van HTC Ierland

Zondag 1 maart zal HTC de nieuwe One (M9) officieel onthullen. De afgelopen weken is al heel wat informatie van dat toestel uitgelekt. Daarbij zou het deels gaan om fake afbeeldingen die de fabrikant zelf verspreidde om iedereen op het verkeerde been te zetten, maar de perskiekjes bij het lek van de afgelopen dagen waarbij zelfs een verkoopprijs genoemd werd lijken toch redelijk echt te zijn.

HTC Ierland postte gisteren op Twitter een korte teaser van het toestel waarbij duidelijk gemaakt wordt dat de bekende Boomsound speakers van HTC bij de One (M9) krachtiger worden.

https://twitter.com/HTCIreland/status/569865384712495104

Enkele uren nadat bovenstaande teaser online verscheen postte HTC Ierland nog een twee minuten durend video-interview met het hoofd van de design afdeling van HTC, Drew Bramford, die daarin iets verteld over de uitdagingen, met name in de details, bij het ontwerpen van een toestel met de bouw- en design kwaliteit van de nieuwe HTC One.

https://twitter.com/HTCIreland/status/569913245273706496

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.