Nieuws
30 december 2014 - Ron Smeets

Nieuwe HTC CES teaser lijkt te wijzen op de onthulling van een nieuwe Desire Kans dat de One (M9) in Las Vegas gepresenteerd wordt is heel klein

De kans dat, zoals sommige geruchten meldden, HTC tijdens de CES de opvolger van de One (M8) gaat lanceren, of dat nu de Hima wordt of niet, is met de komst van een nieuwe teaser ineens nog veel kleiner geworden.

HTC China heeft namelijk een afbeelding gepubliceerd waarop een duidelijke hint gegeven wordt naar een nieuwe Desire smartphone. Of dat dan een nieuwe mid-range of de ook al veelbesproken instap modellen worden zal op 5 januari moeten blijken.

Gisteren zagen we natuurlijk ook al iets van een HTC teaser voor de CES, maar die afbeelding leek, behalve heel erg bewerkt en met een ander lettertype voor de HTC naam, eigenlijk nergens naar te wijzen. Je kon er letterlijk vanalles in zien ;)

Bron (HTC China)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.