Geruchten
04 mei 2014 - Ron Smeets

Nieuwe HP Tablets op komst?

Vorig jaar bracht HP voor het laatst een aantal nieuwe tablets op de markt. In februari verscheen de Slate 7 en net na de zomer werden daar de Slate 8Pro en de Slate10 HD aan toegevoegd. Hiermee had de fabrikant zowaar een oplossing voor elke schermgrootte.

Dit weekend zijn enkele afbeeldingen opgedoken van mogelijke opvolgers, of nieuwe toevoegingen, van HP's Tablet portfolio. Specs worden niet genoemd, maar op een van de foto's prijkt ook weer het Beats Audio logo op een rode tablet, net zoals dat bij de Slate 7 het geval was..

Verder is er nog niet veel zinnigs over te zeggen. Als HP de lijn van vorig kaar doorzet dan worden dit ook weer redelijk betaalbare, mid-range tot high-end tablets. De prijzen van de 7, 8 en 10 inch HP tablets varieerden van ca 170 Euro voor de 7 inch tot rond de 400 Euro voor de 10 inch versie.

Op de foto's die nu gelekt zijn lijken, kijkend naar de vorm, vooral 7 of 8 inch tablets te zien te zijn. Oordeel zelf maar:

HP-Tablet-Front-Rumor-0405 HP-Tablet-Rumor-0405 HP-Beats-Tablet-Rumor-0405

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.