Toestellen
03 november 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Honor gekiekt; voelt bekend aan Eerste Honor lijkt op een toestel dat al lang op de markt is

Over iets meer dan 24 uur wordt het nieuwe toestelmerk Honor in Berlijn galanceerd. De afgelopen weken zijn al diverse teasers van het toestel online verschenen en afgelopen zaterdag was nog een foto van de doos te zien met de mededeling dat Honor een revolutie a-la-Uber in de smartphone wereld wil ontketenen.

En vandaag is weer een nieuw teaser kiekje opgedoken. Daarop is het toestel te zien in de doos. Helaas is de foto bewust zo gemaakt dat er niet al te veel onthuld wordt; hij is zwart en rechthoekig ;) Er worden wel nog wat hints over de specs gegeven.

"Als je hem uit het aqua blauwe doosje haalt heb je een stevige smartphone in je handen met een heel helder scherm, natuurlijk met Android onder de motorkap. Het toestel is snel, heeft duidelijke iconen en heeft zo’n beetje alle specificaties die mag verwachten van een moderne smartphone. Eigenlijk lijkt het alsof deze smartphone al lang op de markt is", aldus DutchCowboys.

De vraag is natuurlijk wat die specs dan precies inhouden. Wordt het een ultragoedkope high-end smartphone? En dan nog dit: "Wat Honor anders maakt is dat het toestel vrij is van alle denkbare restricties die je tot nu toe gewend bent." Ik ben benieuwd welke restricties dat dan kunnen zijn. Als ik aan beperkingen denk in combinatie met een smartphone dan komt het uithoudingsvermogen van de accu als een van de eerste punten naar boven drijven.

Maar goed, wie nu al nieuwsgierig en hongerig geworden is naar wat voor Smartphone Honor is, die kan zich via hihonor inschrijven. Wie weet wat Honor jouw dan te melden heeft.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.