Geruchten
21 januari 2012 - Ron Smeets

Nieuwe hint naar de komst van een witte Lumia 800

Tijdens Nokia World trok het witte exemplaar van de Nokia N9 bijzonder veel bekijks.

Als we de nieuwe geruchten mogen geloven dan is een witte uitvoering van de Lumia 800 ook in de maak. Op het forum van XDA Developers dook namelijk onderstaande screenshot op waarin te lezen is dat, in ieder geval voor Portugal en Zwitserland, een witte Lumia 800 op komst zou zijn.

Het toestel was overigens in die kleur al een keertje opgedoken tijdens een presentatie van Microsoft in Frankrijk, vlak voor de Kerst. Behalve de witte versie was daar ook een gele uitvoering te zien (foto hieronder).

De screenshot die op XDA Developers gepost werd: Lumia-800-Wit-FW

De kiekjes van de Franse Microsoft presentatie: Lumia-800-Wit-Geel-Rumor Lumia-800-Wit-Geel-Rumor-a Lumia-800-Wit-Frankrijk

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.