Nieuws
23 juni 2005 - Ron Smeets

Nieuwe gsmdiensten voor kids

In juli gaan er twee nieuwe mobiele-telefoniediensten van start voor kinderen. Het betreft kindermobiel en Young + Connected.

Beide diensten bieden een goedkoop abonnement aan via Telfort, rekenen lage gesprekskosten en zelfs geen kosten voor het onderling bellen. Verder kunnen ouders via de bijbehorende website onder andere 0900- en buitenlandse nummers uitschakelen, maximale aantal belminuten instellen, sms’en uitzetten en de kosten in de gaten houden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.