Geruchten
20 januari 2007 - Ron Smeets

Nieuwe GPS Navigator Kit voor de Palm op komst?

Op een Amerikaanse site is de Palm Navigator Kit 3 opgedoken. Volgens de geruchten zou deze versie, bestaande uit onder andere een GPS muis en TomTom 6 kaarten en -applucatie, onder andere compatible moeten zijn met de Treo 680 en 700.

Nog geen woord over eventuele compatibiliteit met de Treo 750 die hier in Europa al een tijdje te koop is, maar in de VS pas tijdens de CES, twee weken geleden, officieel uitgebracht werd.

Ach, en terwijl ik dit schrijf kom ik er achter dat de Treo 750 natuurlijk een Windows Mobile 5 device is (ik heb hem zelf) en de hier besproken GPS Kit is speciaal voor Palm OS Treo's. Stom, maar ik ben dan ook pas wakker ;-)

Via: Palm InfocenterGerelateerde links:
Unlock je Treo 750v
Kleurrijke Palm Treo 680 gepresenteerd
Presentatie nieuwe Palm Treo op 12 oktober?
Windows Treo 750 van Vodafone in Oktober te koop
Europese release Treo 750 komt dichterbij
Treo 750 gespot
Treo 700w dit jaar nog naar Europa
De Palm Treo 'music dock'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.