Geruchten
28 maart 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Gingerbread firmware (2.3.3) voor de Galaxy S gelekt

SamFirmware heeft de hand weten te leggen op een nieuwe, gelekte, Gingerbread firmware versie (2.3.3) voor de Samsung Galaxy S.

Naar eigen zeggen is deze ROM, ook nog een beta versie overigens, een stuk stabieler dan de Gingerbread firmware (2.3.2) die begin deze maand al uitlekte.

Ze hebben hem zelf al geinztalleerd en zijn bijzonder tevreden over de werking en stabiliteit ervan. Natuurlijk geldt ook nu weer de waarschuwwing dat gebruik op eigen risico is en als je twijfelt over je technische (hackers)capaciteiten, dan kun je er beter afblijven.

Gingerbread-Galaxy-S-Android-233-Lek-a Gingerbread-Galaxy-S-Android-233-Lek-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.