Toestellen
11 maart 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Gigabyte GSmart GSM op komst

Het Taiwanese Gigabyte komt eind deze maand, in Azie, met een nieuwe uitvoering van de GSmart i120 smartphone op de markt.

Het toestel, de GSmart i+ is iets compacter en lichter dan zijn voorganger en uitgevoerd in gelakt zwart. Bij de updates zijn de ontwikkelaars helaas HSDPA en Windows Mobile 6 vergeten.

De GSmart i+ is verder wel voorzien van een tri-band GSM met EDGE, 192MB ROM, Bluetooth met A2DP support, Push Email, WiFi, een 416MHz Intel processor en een touchscreen display.

Via: Engadget MobileGerelateerde links:
Multimedia Smartphone met TV ontvanger van GSmart
Cartoon GSM's van Gigabyte
Gigabyte GSM's voor breed publiek
Snoopy viert verjaardag met een GSM
Nieuwe speler op toestelmarkt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.