Entertainment
05 juni 2015 - Ron Smeets

Nieuwe Galaxy S6 edge commercials nemen iPhone 6 op de hak Uiteraard worden alleen de 'Koreaanse' voordelen belicht

Is het zielig? Leuk? Een teken van zwakte? Het maakt mij eigenlijk niet uit. Zolang vergelijkende commercials bestaan zie ik ze vooral als entertainment. Samsung heeft in de VS weer een nieuwe campagne gestart met twee video's met de titel 'Galaxy S6 > 6', waarbij '>' natuurlijk staat voor 'is greater than'. In de commercials worden vooral de ontbrekende functies van de iPhone 6 op de hak genomen door de Galaxy S6 edge.

Met andere woorden, de Koreaanse fabrikant belicht vooral, nee, alleen de voordelen van de Galaxy S6 edge ten opzichte van de iPhone 6, zoals het edge scherm en de draadloze laadfunctie. Vooralsnog doet Apple nog steeds niet mee aan dit vergelijkende spelletje. De makers van de iPhone kozen voor de nieuwste iPhone 6 commercials voor schattige beestjes, gefotografeerd en gefilmd door iPhone 6 gebruikers. Enjoy!

https://youtu.be/itvYetQEpjMhttps://youtu.be/uyMTAKx5BEAhttps://youtu.be/Ub3KngBv0E4https://youtu.be/zQ3zxIX3UAk

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.