Toestellen
31 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Galaxy Note 4 teaser toont contouren van het toestel

Samsung heeft maar weer eens een 'Ready to Note' teaser voor de Galaxy Note 4 online gegooid. Dit keer gaat het over de, ongetwijfeld, vernieuwde en verbeterde S Pen.

Ongeveer op tweederde van het filmpje is voor de eerste keer heel even het silhouet van de Galaxy Note 4 te zien. Aan het eind van de videe komt die nog een keer voorbij. Of Samsung op dat idee is gekomen nadat Sony iets vergelijkbaars deed met de drie nieuwe Xperia's? Waarschijnlijk niet ;) 

Galaxy-Note-4-Teaser-Contour-a Galaxy-Note-4-Teaser-Contour

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.