Geruchten
30 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Galaxy Note 4 afbeelding gespot

De Galaxy Note 4 zal de grootste nieuwe aankondiging zijn die Samsung tijdens de IFA in Berlijn gaat doen. Diverse teasers en heel wat geruchten zijn al voorbij gekomen. En nu is er een render/afbeelding opgedoken waarop de Note 4 in volle glorie te zien zou zijn.

Of deze afbeelding echt is, dat is niet te controleren. Mij viel wel op dat de rand aan de linker bovenzijde iets weg lijkt te hebben van de hoeken van de Galaxy Alpha. Of is dat gewoon een foutje van de photoshopper? 

Ik heb ook mijn twijfels over het lettertype, en de -grootte, van de datumnotatie in het scherm. Tot slot is de kleurrijke achtergrond op het lockscreen duidelijk anders dan hetgeen we eerder zagen. Maar dat waren ook geruchten... Enfin, kijk en oordeel zelf maar.

Sam-Galaxy-Note-4-Render 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.