Accessoires
11 mei 2007 - Ron Smeets

Nieuwe functies zichtbaar op nieuwe iPhone foto's

In een email van AT&T aan iedereen die zich ingeschreven had voor de iPhone nieuwsbrief van de provider stonden een aantal nieuwe foto's van het toestel waarop duidelijk enkele nieuwe icoontjes te zien zijn.

Volgens iLounge zouden die kunnen verwijzen naar (nieuwe) features die tijdens de officiele presentatie in Januari overgeslagen zijn.

Op de foto hierboven (links) zie je onder de kaart in de grijze 'menu-balk' uiterst links en uiterst rechts de twee nieuwe knoppen. Links staan twee verticale pijltjes en rechts een auto symbooltje.

Het vermoeden is nu geuit dat de pijtjes staan voor een navigatie functie binnen Google Maps op de iPhone en dat het autootje een koppeling naar de verkeersinformatie service van Google Maps weergeeft.

Zou goed kunnen natuurlijk, maar over een paar weken weten we het zeker.Gerelateerde links:
Ga jij een iPhone kopen?
iPhone op schema
iPhone keynote ontleedt. . .
Cingular opent iPhone community
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.