Geruchten
13 december 2010 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van Motorola's Honeycomb tablet opgedoken

De 10 inch Honeycomb (Android 3.0) tablet van Motorola is de afgelopen dagen al meerdere keren in het geruchtencircuit, en in de handen van Google's Andy Rubin, opgedoken.

De afgelopen uren zijn in de VS, waar deze tablet in de eerste helft van 2011 hoogstwaarschijnlijk het eerst op de markt zal komen, nieuwe (wazige) kiekjes van het toestel uitgelekt. De aanwezigheid van het Verizon logo op de nieuwe foto's bevestigen dat vermoeden nogmaals.

De nieuwe kiekjes geven niet meer info over de vermoedelijke specs van deze Android tablet van Motorola. De tipgever, die volgens Engadget betrouwbaar zou zijn, bevestigd wel de al eerder uitgelekte specs: een 1GHz Nvidia Tegra 2 (dual core) processor, gyroscoop, 512MB RAM, 32GB intern opslaggeheugen, microSD optie (max 32GB), microUSB aansluiting, een 10 inch touchscreen display met een resolutie van 1280 x 800 pixels, een miniHDMI aansluiting en 3.5mm audio (headset) ingang. De foto's: Moto-HoneyComb-Tablet-Rumor-1212-a Moto-HoneyComb-Tablet-Rumor-1212-b Moto-HoneyComb-Tablet-Rumor-1212-d Moto-HoneyComb-Tablet-Rumor-1212-e Moto-HoneyComb-Tablet-Rumor-1212-h Moto-HoneyComb-Tablet-Rumor-1212-g

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.