Geruchten
31 augustus 2010 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de T-Mobile G2, aka HTC Desire Z of Vision

Er zijn de afgelopen maanden al meerdere (wazige) kiekjes opgedoken van een HTC toestel dat in sommige landen vermoedelijk als de T-Mobile G2 op de markt gaat komen.

Datzelfde toestel is echter ook al gespot als zijnde een nieuwe telg van de Desire familie, de Desire Z. Nog eerder was hij al eens onder de (code)naam Vision gespot. Kortom er wordt over deze HTC al (meer dan) genoeg gespeculeerd.

Cellphonesignal claimt nu de eerste 'officiele' plaatjes van dit toestel gevonden te hebben (zie hiernaast en -onder). Als de geruchten kloppen dan wordt de T-Mobile G2 eind september al in de winkels liggen. Of wij hem dan als HTC Desire Z zullen gaan tegenkomen? Wellicht dat HTC daar op 15 september iets meer over te melden heeft tijdens het persevent in Londen. Namens ons zal Cowboy Martijn daarbij aanwezig zijn. HTC-TMo-G2-a HTC-TMo-G2-c HTC-TMo-G2-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.