Toestellen
03 januari 2007 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Sony Ericsson W200i opgedoken

Volgens insiders duurt het niet lang meer voordat Sony Ericsson de W200i offcieel zal aankondigen.

Van een prototype van deze nieuwe Walkmanphone, voor de mobiele muziekliefhebber met een kleine beurs, zijn weer enkele nieuwe foto's opgedoken.

Inmiddels zijn ook al enkele specs van het toestel gepubliceerd. Vermodelijk door diegenen die ook het prototype in hun handen gehad hebben. Zoals gezegd wordt het een instapmodel dus een 176x220 kleuren display, VGA cam, Walkman 1.0 interface en Memorystick Mucro2 slot passen daar perfect binnen.

Over de rpijs en (Europese) releasedatum heb ik nog niets kunnen vinden. Wachten tot de officiele aankondiging van Sony Ericsson komt dus!Gerelateerde links:
Sony Ericsson W200, een goedkope Walkmanphone
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Nog een nieuwe Walkmanphone van Sony?!
Eerste 'Japanse' walkmanphone van Sony
Goedkope Chinese musicphone van TIANYU
Samsungs 'goedkope toestellen' nog te duur
Sony 'Mulan' wordt de W300i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.