Geruchten
19 april 2008 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Sony Ericsson BeiBei opgedoken

Dit toestel is de afgelopen maanden al eens vaker in het geruchtencircuit opgedoken maar een officiele aankondiging heeft Sony Ericsson, voor zover op dit moment bekend, nog steeds niet in de planning staan.

Deze nieuwe foto's van de BeiBei zijn duidelijk afkomstig van een Chinese bron en tonen het toestel in een geheel zwarte uitvoering.

De specs van de BeiBei die eerder al uitlekten, maar allerminst zeker zijn, spraken over een plat candybar model met touchscreen display, 3.2 megapixel camera en het UIQ besturings systeem.Gerelateerde links:
Eerste echte foto van de Sony Ericsson BeiBei?
Sony Ericsson BeiBei op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.