Geruchten
29 juni 2008 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de SE Paris met Walkman thema

Na de teleurstelling op 17 Juni toen bleek dat Sony Ericsson de Paris (P5 of P10) nog even in de ijskast liet staan gingen er diverse geruchten rond dat het toestel definitief geannuleerd zou zijn.

Inmiddels zijn er echter weer enkele nieuwe foto's opgedoken bij Esato. Hierop is de Paris te zien in zwart met oranje (Walkman) accenten. De maker, Mateusz Kurowski, vond het wel leuk om het toestel zelf te onthullen met een doorzichtig plastic zakje ;-)

Opvallend detail is het feit dat Mateusz het toestel de Sony Ericsson P200 noemt (staat onder elke foto). Weer een nieuwe 'naam' voor de Paris? Het wordt hoog tijd dat Sony Ericsson zelf duidelijkheid verschaft, toch?Gerelateerde links:
Sony Ericsson Paris en BeiBei komen toch niet?
Sony Ericsson introduceert de C905, F305, K330 en S302
Sony Ericsson 'Paris' wordt de P10
Reik met Sony Ericsson naar nieuwe hoogtes
Video van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.