Toestellen
27 mei 2009 - Ron Smeets

Nieuwe foto\'s van de Samsung S5050 Ladyphone

Volgende week (2 Juni) wordt de nieuwe Samsung S5050 Ladyphone in Nederland gepresenteerd. Online is het toestel overigens al op enkele plekken te bestellen, maar nog niet leverbaar.

Vandaag zijn enkele officiele (pers)foto's van het toestel opgedoken op een Tsjechische website. Ik moet zeggen dat de vorige Ladyphone een iets vrouwelijkere uitstraling had, maar dat is mijn bescheiden mening.

Qua specs is de Samsung S5050 wel iets moderner. Zo heeft hij een AMOLED display (QVGA), 3.2 megapixel camera met LED flits, quad-band GSM, EDGE (geen 3G), Bluetooth met A2DP, 40MB intern geheugen en een microSD geheugenkaart ingang voor maximaal 8GB extra opslagcapaciteit. Kortom, hij lijkt veel op de Samsung S5200 die binnenkort ook op de markt komt. Ook de prijs ligt op hetzelfde niveau; ca. 230 Euro.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.