Geruchten
06 februari 2009 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Samsung i8910 Acme opgedoken

Gisteren lekte de eerste foto's en specs van de i8910 Acme, de zoveelste nieuwe Samsung die deze week in het geruchtencircuit te bewonderen is, al uit.

Vandaag hebben de Koreanen er nog een schepje bovenop gedaan door ook een aantal scherpe plaatjes te laten lekken. Enjoy!

Samsung-i8910-Acme-a
Samsung-i8910-Acme-back
Samsung-i8910-Acme-b
Samsung-i8910-Acme-back-a
Samsung-i8910-Acme-c

En nog een foto van de i8910 naast de BlackBerry Storm. Dat is al geen klein toestelletje dus deze Samsung is niet bepaald compact te noemen.Samsung-i8910-Acme-BB-Storm

Via: DailyMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.