Geruchten
19 augustus 2010 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Nokia N9

De Nokia N9 wordt, ondanks dat het toestel nog steeds niet officieel aangekondigd is, de eerste Nokia N-Series met het nieuwe Meego OS. De afgelopen weken en maanden zijn  al diverse kiekjes en (demo)video's van de N9 gespot.

Vandaag zijn daar, met dank aan een Griekse bron, weer een vijftal foto's bijgekomen. Enjoy!

Nokia-N9-1908-a Nokia-N9-1908-b Nokia-N9-1908-c Nokia-N9-1908-e Nokia-N9-1908-d

Ow, en deze foto kwam Cowboy Nick nog tegen op Engadget. De N9 lijkt inderdaad wel wat op een MacBook. Ben benieuwd of Apple hier nog wat juristen op gaat zetten als Nokia het toestel officieel onthuld heeft ;-) NokiaN9Macbookpro

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.