Geruchten
07 november 2007 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Nokia N82 opgedoken

Dat Nokia binnenkort de N82 zal gaan aankondigen is eigenlijk geen nieuws meer. Inmiddels is er al zoveel bekend over het toestel dat we met aan zekerheid grenzende overtuiging kunnen roepen dat de N82 er echt gaat komen.

Foto's van deze nieuwe N-Series GSM zijn wel nog schaars, dus is de ontdekking van deze (zie hierboven en -onder) nieuwe plaatjes door Symbian Freak meer dan het vermelden waard.

Bovendien hebben ze ook een foto op de kop weten te tikken die met de 5 megapixel camera van het toestel gemaakt zou zijn (helemaal onderaan dit bericht).

Een deel van de specs waren eerder al eens (via een sml-bestand) uitgelekt: Symbian 60 OS, UMTS met HSDPA, Multimedia speler, WiFi en een QVGA display. SymbianFreak voegt daar, deels voor de hand liggende, features als Bluetooth, een (mini)USB aansluiting en GPS aan toe.

Het wachten is echter nog steeds op een officiele aankondiging door Nokia zelf.Gerelateerde links:
Nokia N82 in het wild gefotografeerd
Is dit de Nokia N82?
Nokia N82 al nagemaakt
Nokia N82 'officieus' bevestigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.