Geruchten
24 april 2008 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Nokia E71 gespot

Het is een tijdje stil geweest rondom de Nokia E71. Nadat het toestel begin dit jaar al eens gespot werd, enkele specs uitlekten en het toestel ook al gespot werd in de toestelportfolio van Vodafone voor 2008 werd verwacht dat Nokia de E71 in Barcelona zou gaan introduceren.

Dat gebeurde echter niet en sindsdien leek de E71 van het toneel verdwenen. Tot vandaag dus.

Op een Forum site zijn nu twee nieuwe plaatjes van het toestel opgedoken, of eigenlijk éeen compilatie waarop de voor- en een deel van de achterzijde van het toestel te zien zijn.

Op de afbeelding van de camera is verder nog te zien dat het een 3.2 megapixel versie met autofocus zal worden.Gerelateerde links:
Nokia E71 duikt op in Vodafone portfolio voor 2008
Eerste foto's van de Nokia E71 opgedoken?
Specs van de Nokia E71 en E66 uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.