Toestellen
07 mei 2008 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Nokia E71 en E66

De eerste geruchten over deze twee nieuwe Nokia E-Series toestellen dateren al van begin dit jaar. Daarna hoorden we weinig meer over de E66 en E71.

Tot deze week dus. Maandag kwam namelijk het bericht boven water dat de komst van de Nokia E71 mogelijk morgen (8 Mei, red.) nog officieel aangekondigd gaat worden en vandaag (7 Mei, red.) doken ineens enkele nieuwe foto's van zowel de E71 als de E66 op (zie hierboven en -onder).

Nu maar afwachten of de Finnen beide toestellen inderdaad nog deze week officieel gaan presenteren aan het grote publiek.

Foto's van de E66

Foto's van de E71Gerelateerde links:
Officiele introductie Nokia E71 op 8 Mei?
Nieuwe foto's van de Nokia E71 gespot
Nokia E71 duikt op in Vodafone portfolio voor 2008
Eerste afbeeldingen van de Nokia E66 'Dora'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.