Geruchten
01 oktober 2009 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Motorola Tao (aka Sholes) opgedoken

Toen het nog volop zomer was werd de Motorola Sholes al eens in het geruchtencircuit gespot. Dit strak vormgegeven Android toestel met slide-out qwerty toetsenbord zou deze maand in de VS via Verizon op de markt gaan komen.

Gisteren zijn enkele nieuwe, deels wazige, live foto;s van het toestel opgedoken dat, zo luiden de laatste berichten, nu de naam Tao heeft meegekregen. Of dat de definitieve winkelnaam is moet nog blijken maar het klinkt al beter dan Sholes, toch? Op de foto's (zie hieronder) is het toetsenbord nog niet te zien, maar de bron heeft belooft nog meer kiekjes te gaan posten. Wel kun je op de kiekjes, duidelijk opmaken dat de Motorola Tao een Android toestel is.

Motorola-Tao-c Motorola-Tao-b Motorola-Tao-d Motorola-Tao-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.