Toestellen
25 oktober 2007 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Moto ROKR E8

Deze nieuwe kiekjes van de ROKR E8 zijn gepubliceerd op een Chinese site en nee, het is deze keer eens geen namaak maar 'the real deal'.

Eerder dook deze nieuwste Motorola Musicphone ook al op in de nieuwe clip van Fergie. In een eerdere posting werden al enkele specs genoemd zoals 2Gb ingebouwd geheugen, een microSD geheugenkaart optie. Nu worden ook nog een QVGA display, 2 MP camera, microUSB en een 3.5mm audio aansluiting genoemd.

Op de eerste twee foto's hieronder (na de klik) is ook goed te zien hoe het zogenaamde 'Morphing Keypad' werkt De oplichtende touch-keys wijzigen afhankelijk van de functie die gekozen wordt.

Het toestel ziet er niet slecht uit en volgens eerdere geruchten komt hij ergens tussen Q4 van dit jaar en Q1 van 2008 op de markt. De prijs van het losse toestel zou rond de 280 Euro gaan bedragen.

ViaGerelateerde links:
Motorola E8 in nieuwe clip van Fergie
Nieuwe ROKR E8 met touch pad en 'Omega Wheel'
Motorola ROKR E7 gespot?
Nieuwe Moto ROKR E6 in China uitgebacht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.