Geruchten
06 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Moto 360 Smartwatch online

Dat Motorola aan een smartwatch werkt is geen nieuws. Begin dit jaar dook al eens een prototype op en de afgelopen weken werd her en der al gespeculeerd over de komst van een slim horloge met een rond design.

Een Italiaanse bron heeft nu een aantal gedetailleerde foto's van de Moto 360 gepubliceerd. Als die inderdaad de werkelijkheid benaderen dan ziet het toestelletje er bepaald niet verkeerd uit. Oordeel zelf maar.

De Moto 350 draait op Android Wear, is waterdicht (IP67) en heeft, net als de G Watch van LG, verwisselbare bandjes. Aan de achterzijde zit een hartslagmeter. Verder wordt gespeculeerd dat de accu van dit horloge twee en een half keer langer meegaat dan die van de LG G Watch. Dat zou dus ruim vier dagen zijn. Heel wat beter dan zijn meeste concurrenten dus. Het blijft immers lastig om te wennen aan het feit dat je je horloge elke dag (of om de dag) moet opladen. De Moto 360 kan overigens wel draadloos opgeladen worden, met de bijbehorende dock.

Moto-360-SmartWatch-Rumor-b Moto-360-SmartWatch-Rumor-a Moto-360-SmartWatch-Rumor-dMoto-360-SmartWatch-Rumor-e Moto-360-SmartWatch-Rumor-c

Bron: MisterGadget (Italiaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.