Geruchten
20 april 2007 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de M610 of P700i

Bijna een week geleden doken via 'Deuxani' enkele foto's op van wat toen geacht werd de nieuwe Sony Ericsson P610 te zijn.

Inmiddels duiken dezelfde foto's ook op in geruchten over de nieuwe Sony Ericsson P700i. Bovendien vielen bij mij vanacht nog enkele nieuwe foto's in de mail (na de klik).

De P700i hebben wij ook al in het geruchtencircuit getipt als de wazige foto's, maar wel duidelijk anders, die enkele dagen geleden opdoken van de 'Nicole'.

De vraag is nu wie er gelijk heeft of komt Sony Ericsson straks misschien nog met een totaal andere modelnaam voor dit toestel op de proppen???

UPDATE: Ik heb de foto's even gewatermerkt en één exemplaar even verwijderd op verzoek van de tipgever. Die komt vanavond wel weer terug in iets gewijzigde vorm. Stay tuned!

UPDATE De vierde foto is ook terug en het watermerk is ietwat netter nu. . .

Via: Unwired Review (ook dank aan de anonieme tipgever)Gerelateerde links:
Wordt de Sony Ericsson 'Nicole' de P700i?
Meer foto's en specs van de Sony Ericsson 'Elena' (M610i)
Foto's van de nieuwe Sony Ericsson M610 'Elena'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.