Geruchten
28 mei 2008 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de iPhone 3G uitgelekt

De website van de Nederlandse iPhoneclub had gisteren een primeur met enkele nieuwe foto's van de (behuizing) van de 2e generatie iPhone.

En dat hebben ze geweten ook. Binnen enkele uren nadat het bericht online ging en opgepikt werd door diverse internationale sites, kon hun site het enorme bezoek niet meer aan ;-)

Enfin, de foto's tonen mogelijk dus de vorm van de nieuwe iPhone waarvan ook eerder al enkele plaatjes te zien waren.

Nog twee weken (9 Juni) en dan weten we het zeker. Die dag houdt Apple namelijk een persconferentie en alom wordt verwacht dat de 3G iPhone dan definitief het daglicht zal zien.Gerelateerde links:
Oostenrijk wordt 3G proeftuin voor de iPhone
Meer details van de 3G iPhone uitgelekt
UMTS iPhone binnen enkele weken naar Italië
Introductie 2e generatie iPhone op 9 juni
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.