Geruchten
28 februari 2011 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de iPad 2

Overmorgen (2 maart) presenteert Apple de nieuwe versie van de iPad. De afhelopen maanden is al veel gespeculeerd over de iPad 2 en er zijn ook al diverse kiekjes van (onderdelen en specs van) de tablet gespot.

Het Russische Ferra had gisteren ook weer enkele kiekjes. Daarop is onder andere te zien dan de iPad 2 qua omvang iets kleiner lijkt te zijn dan zijn voorganger. Het display zou echter, qua afmeting, hetzelfde blijven, als alle geruchten kloppen, natuurlijk. Over ruim 48 uur weten we ongetwijfeld meer.

iPad-2-b iPad-2-c iPad-2-a iPad-2-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.