Geruchten
19 november 2012 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de Huawei Ascend W1

Het is niet de eerste keer dat de Huawei Ascend W1 gedotografeerd wordt. Wel de eerste keer dat ook een witte versie te zien is. Nu nog wachten op de officiële aankondiging van het toestel.

Dat wordt hoog tijd want in de geruchtenmolen worden inmiddels al drie Huawei Windows Phones genoemd. Behalve deze Ascend W1 zijn ook de Ascend W2 en zelfs de Ascend W3 al opgedoken. Allemaal onbevestigde geruchten natuurlijk.

De (vermeende) specs van de Huawei Ascend W1 die de afgelopen weken 'uitgelekt' zijn spreken over een 4 inch WVGA display, dual core processor op 1.2GHz, NFC support, een 5 megapixel camera en een 2000 mAh accu. De nieuwe kiekjes:

Huawei-Ascend-W1-Wit-Blauw-a Huawei-Ascend-W1-Wit-Blauw-c Huawei-Ascend-W1-Wit-Blauw-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.