Geruchten
21 maart 2011 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de HTC Pyramid gespot?

Er zijn de afgelopen uren twee nieuwe, wazige, foto's van zowel de achter- als voorzijde van de HTC Pyramid opgedoken. Daarop is niet veel meer te zien dan op de eerdere gelekte afbeeldingen.

Nieuw is wel dat het toestel nu naast de HTC Desire HD gefotografeerd is. Uit de afmetingen daarvan kan dus geconcludeerd worden dat de HTC Pyramid, mits de geruchten kloppen natuurlijk, ongeveer even groot zal zijn en mogelijk dus ook een 4.3 inch display zal hebben.

De HTC Pyramid lijkt wel iets smaller te zijn dan de Desire HD, maar dit ter zijde. De foto waarop de voorzijde van het toestel gefotografeerd wordt is bewust wazig gemaakt maar het lijkt er wel op dat de vermoedelijke resolutie van de HTC Pyramid groter (qHD) is dan die van de Desire HD. De grotere, complete, versies van de recente foto's:

HTC-Pyramid-Lek-Desire-HD-a HTC-Pyramid-Lek-Desire-HD-b

Bron, eerste foto (Grieks)

Bron, tweede foto

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.