Toestellen
14 februari 2009 - Ron Smeets

NIeuwe foto's van de E75

De Braziliaanse Telecom waakhond (onze OPTA) is, al dan niet met opzet, ietwat onvoorzichtig geweest met het beeldmateriaal dat men van Nokia ontvangen had.

Gevolg: De zoveelste uitgelekte plaatjes van wat Nokia's nieuwste E-Series toestel zou moeten worden. Ze zijn uiteindelijk namelijk op een lokaal blog gepubliceerd.

Het zal mij benieuwen of de E75 aanstaande maandag inderdaad uit de hoge hoed (lees: binnenzak) van Anssi Vanjoki of Olli-Pekka Kallasvuo getoverd gaat worden ;-) De foto's:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.