Geruchten
15 januari 2013 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de BlackBerry X10 (qwerty) gespot

Over twee weken presenteert RIM de eerste BlackBerry 10 toestellen in Londen. Ik zal daar natuurlijk bij aanwezig zijn. In de afgelopen weken en maanden zijn al heel wat vermeende kiekjes van toestellen uitgelekt die mogelijk op 30 januari het daglicht zullen zien.

De nieuwste lekken komen via Instagram. Daar zijn twee foto's opgedoken van de vermoedelijke BlackBerry X10; een model met een fysiek qwerty toetsenbord waarvan eerder ook al eens wat informatie en afbeeldingen van uitlekten.

Over de specs wordt verder niets vermeld. De naam is ook onzeker. Eerdere geruchten over qwerty nieuwe BlackBerry toestellen met een fysiek qwerty toetsenbord spraken vooral over de 'N-Series' als zijnde de modelnaam. Het toestel op de nieuwe kiekjes lijkt in ieder geval wel veel op die uit de eerdere geruchten. Dat geldt overigens ook voor het toestenbord

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.