Geruchten
13 juli 2008 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de BlackBerry Javelin

Een week of vier geleden dook een video op van weer een nieuwe BlackBerry (na de Bold en de Thunder), Javelin ganaamd. Helaas is die video inmiddels verwijderd van YouTube.

Gelukkig zijn er nu ook foto's (hierboven en -onder) van deze nieuwste BlackBerry gespot door Berry Review. De Javelin heeft (gelukkig) een fysiek toetsenbord. Hij is iets vierkanter dan de Bold en lijkt op de foto's iets smaller dan de 8800 serie. Veel meer is er (nog) niet over bekend.Gerelateerde links:
BlackBerry Thunder loopt (nu al) vertraging op
Nieuwe foto's van de BlackBerry Thunder opgedoken
BlackBerry Thunder wordt de 9500
Video van de BlackBerry Javelin
Nieuwe afbeelding van de BlackBerry Thunder
Ook een Full Touchscreen BlackBerry, de Thunder
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.